Fotograf: Björn Sandberg

På Vångavallens A-plan spelade Trelleborgs FFs damer seriematch under TFF-dagen.

Det var blött, blött och åter blött. Redan på förmiddagen började regnat vräka ner över Trelleborg och Vångavallen, det fortsatte sen långt in i damernas match som hade start 15:00.
Damerna bemästrade det våta underlaget bäst och emellanåt spelade man ut motståndarna IK Pandora FF totalt.

Matchen slutade 4-0 till damerna efter mål av: Sally Le Grand x2, Felicia Miller och Jenny Lundahl.

Lagom till slutsignalen hade det slutat regna.

- Normalt är vi ju glada om det är lite blött eftersom det blir ett snabbare underlag. Men nu var det så blött idag att bollen stannade där ute. Det var tungt att springa, säger Mats Nielsen efter dagens match.

- Vi har en del tunga matcher i benen så det var lite jobbigt på sina ställen. Men, en kvart in i första halvlek så är det riktigt - lysande spel från vår sida. Vi spelar ut våra motståndare fullständigt. Sen i andra halvlek så kanske vi inte kommer upp i samma nivå, men vi har kontroll på matchen. Ett skott på mål hade de mot oss och sen var det inte mycket mer än så. Det var bra idag.

Dagens seger hemma mot IK Pandora FF är faktiskt den åttonde raka och Trelleborgs FFs damer leder fortfarande serien med tre poäng, det eftersom Janstorps AIF också vann sin match i omgången.

Nästa match för damerna är borta mot Gärsnäs AIS nästa helg som håller till vid Simrishamns-hållet och vackra Österlen.

Se tabellen i damernas Division 3 här.

Trupp Trelleborgs FF Dam:

Emy Alerskans, Caroline Williamsdotter, Frida Nilsson, Jonna Hansson, Emilia Olsson, Sofie Janstad, Felicia Miller, Sofie Alerskans, Emmy Le Grand, Matilda Svensson, Sally Le Grand, Jenny Lundahl, Johanna Feuk, Annelie Nilsson, Filippa Dahlgren, Adelina Zahirovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 4 juni, 2017
Kategori: A-lag