Efter fem hemmamatcher i superettan 2017 står vi på ett publiksnitt på 1 317 åskådare per match. Det är vi inte nöjda med. Vi siktar högre och har en ambition om att fler ska besöka våra matcher på Vångavallen. Nu vidtar vi åtgärder för att locka fler åskådare till våra matcher, med start mot Gefle IF måndagen den 19/6. 


Vi har döpt mötet med Gefle till Enkronasmatchen, vilket innebär att våra sponsorer betalar en krona för varje åskådare i publiken. Ju fler vi blir i publiken och ju fler företag som är med på tåget, desto större blir intäkterna till föreningen.  

Vi kommer att ha extra aktiviteter på arenaområdet i form av hoppborgar, straffskjutning med tidigare TFF-stjärnor, samt Trelleborgs Brandkår på plats. Vinstpotten till Halva Potten kommer också att höjas till denna match. Utöver vinstsumman i kontanter kommer även en iPhone 7, en flygresa, cykel och fotbollsskor finnas i potten.

Vi kommer att gå ut till föreningar och skolor i kommunen för att bjuda in så många som möjligt till matchen. Ingen ska gå miste om denna upplevelse! Idrottsföreningar som vill gå i större sällskap hör av sig till peter.kronstrom@tff.m.se med antal biljetter som önskas så skickar vi ut biljetter. 

För att kompensera våra årskortsinnehavare för att vi nu bjuder publiken på entrén vill vi ger er möjlighet att få två extra biljetter till matchen mot Brommapojkarna den 26 juni. Hör då av er till hasse.mattisson@tff.m.se alternativt besök kansliet för att hämta dem. 

Även om det är gratis inträde så kommer du behöva skanna en biljett i insläppet, eftersom vi smidigare ska kunna ha koll på antalet åskådare. Tryck ut din biljett i vår webbshop

Börja redan nu att sprida budskapet till alla ni känner!

Gå med i, dela och bjud in till Facebook-evenemanget här.

Ta del av matchannonsen här och sprid den i dina sociala medier.

Nu hjälps vi åt att göra den 19 juni till dagen då publiktrenden vänder på Vångavallen!


Skribent: Trelleborgs FF
Publicerad: 3 juni, 2017
Kategori: A-lag