Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF hoppar in i omgång sju av årets Superetta på lördagen när man möter Dalkurd FF på bortaplan.
Matchen har avspark 18:00 på Domnarvsvallen i Borlänge. Är du inte på plats så visas matchen på TV4sport och cmore.se

- Tuff match och en härlig utmaning, säger Patrick Winqvist inför matchen.

- Vi måste vara väl förberedda, på banan ska vi vara alerta och med från början och vara organiserade. Det är en tuff utmaning men inte omöjlig. Det finns inga omöjliga matcher i denna serien, samtidigt som det inte finns några lätta heller.

Dalkurd FF fick inför Superetta-starten ett litet favoritskap att vinna hela. Man ligger trea, en poäng bakom Helsingborgs IF men fem poäng bakom IF Brommapojkarna som leder.
Av de tre spelade matcherna hemma på Domnarvsvallen har de ännu inte förlorat.

- Dalkurd FF är bra, men jag vet att de har respekt för oss också. Vi har mycket att vinna i Borlänge.

Morgondagens match är starten på en intensiv vecka i Superettan. Match på lördag mot Dalkurd FF, match sen på onsdag igen mot IK Frej och sen nästa lördag - Åtvidabergs FF på bortaplan.

- Blir mycket åkande och det blir väldigt intensivt. Vi har en stark trupp och vi känner att vi är väl rustade för en sådan intensiv vecka. Vi måste göra bra val i och mellan matcherna. Vi har bra förutsättningar för att klara denna intensiva veckan bra. Sen ska man ju inte bara klara av denna veckan, man ska klara det efteråt också, avslutar Patrick Winqvist.

Albin Nilsson som tvingades utgå förra matchen på grund av ett jack i pannan är fit for fight igen och finns med i truppen. Läs intervju med Albin här.
Truppen är faktiskt exakt samma som den var senast mot Syrianska FC.

Matchen har avspark 18:00 och visas på TV4sport eller cmore.se.

Sveriges radio sänder även matchen live via sverigesradio.se/radiosporten och så finns den i gratisappen SR Play.

Om matchen kan du läsa på Trelleborgsff.se efteråt.

Trupp:

Fredrik Persson, Marko Johansson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Zoran Jovanovic, Furkan Motori, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Robin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovc.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 12 maj, 2017
Kategori: A-lag