Fotograf: Björn Sandberg

Två raka segrar och 10-0 i målskillnad. Ett Trelleborgs FF i högform tar på lördagseftermiddagen emot Syrianska FC i omgång 6 av Superettan 2017.
Matchen har avspark 14:00 på vackra Vångavallen i Trelleborg.

- Vi har gjort exakt samma saker som inför förra matchen. Vi har tränat på samma saker och förberett oss noga inför denna matchen, vi har dessutom exakt samma trupp som senast. Vi har gjort vad vi kan, säger Patrick Winqvist inför morgondagens drabbning mot Syrianska FC.

Matchen som spelas på Vångavallen har alla ingredienser för att bli en riktigt trevlig tillställning. Det har lovats bra väder och hemmalaget är i högform.

Förra året spelade lagen 0-0 i båda matcherna, hemma på Vångavallen och borta på Södertälje Arena. Patrick Winqvist och Trelleborgs FF hoppas på att göra det man inte klarade av förra året - göra mål på Syrianska FC.

- Har egentligen inte så mycket att säga om matchen mer än att vi kommer köra på som vi gjort innan. Men vi har revansch att utkräva, vi gjorde inte mål på dem förra året - det vill vi absolut göra nu. Efter fem omgångar av Superettan förra året hade vi 1-4 i målskillnad, nu har vi efter samma antal omgångar 13-4 i målskillnad. Dock har vi bara tre poäng mer, men fortsätter vi så här så har vi många fler poäng sen när serien är slut.

Syrianska FC har hittills vunnit en match, spelat en oavgjord och förlorat tre matcher. På bortaplan har de två raka förluster.

Trelleborgs FF kommer alltså till matchen med exakt samma trupp som man hade senast i matchen mot IFK Värnamo. Efter två raka knockout-segrar hoppas vi på en tredje imorgon.

Matchen Trelleborgs FF - Syrianska FC har avspark redan 14:00 på Vångavallen i Trelleborg.

Kom och hjälp Trelleborgs FF till tre nya härliga poäng!

Trupp:

Fredrik Persson, Marko Johansson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Zoran Jovanovic, Furkan Motori, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Robin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovc.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 5 maj, 2017
Kategori: A-lag