Fotograf: Björn Sandberg

På tisdagen går Trelleborgs FF in omgång 5 av Superettan när man gästar IFK Värnamo. Matchen spelas på Finnvedsvallen, med avspark 19:00. Kan du inte vara på plats så visas matchen på cmore.se och TV4Sport.

Det är två formstarka lag som möts i en härlig match på tisdagskvällen. Det har lovats sol i Värnamo och riktigt härligt väder. Där är alla förutsättningar för en riktigt bra fotbollskväll på Finnvedsvallen.

- Vi har alla förutsättningar för en riktigt bra fotbollsmatch imorgon. Det börjar bli avgörande nu om vi vill hänga med lagen där uppe i toppen. De fortsätter ta poäng där uppe, samtidigt är det väldigt jämnt runt omkring oss i tabellen, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match i Superettan.

Trelleborgs FF kommer från en riktig knockout-seger senast mot Örgryte IS. 6-0 och en riktigt bra prestation. Något som man vill rida vidare på.

- Vi vill rida vidare på 6-0-matchen imorgon, men framförallt prestationen vi gjorde. Så bra som vi spelade när vi var 11 mot 11 - har vi inte spelat tidigare i år. Vi var bra på det och det känns positivt.

- Vi har gjort 9 mål och de har gjort 10. Sen om målen kommit i två storvinster spelar inte så stor roll, men det visar ändå något. Som sagt, där är alla förutsättningar för en riktigt trevlig fotbollsmatch, avslutar Patrick Winqvist.

IFK Värnamo har inför omgång 5 tre vinster och en förlust. Den enda förlusten har kommit på just Finnvedsvallen.
Lagen möttes på försäsongen i TFFs första match för året. Den matchen vann Trelleborgs FF med 3-1 efter ett mål av Mattias Håkansson och två mål av Dino Islamovic. Förhoppningsvis får vi se något liknande på tisdagen.

Erik Andersson gör comeback i TFF-truppen på tisdagen efter sin korsbandsskada. Erik har tränat några dagar med TFF och finns alltså åter i truppen imorgon.
Erik tar en annan Anderssons plats i truppen, nämligen Filip Andersson.

Matchen IFK Värnamo - Trelleborgs FF i omgång 5 av Superettan visas på cmore.se eller TV4Sport. Avspark 19:00.

Trupp:

Fredrik Persson, Marko Johansson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Zoran Jovanovic, Furkan Motori, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Robin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovc.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 1 maj, 2017
Kategori: A-lag