Fotograf: Björn Sandberg

Äntligen är det dags för hemmamatch igen för Trelleborgs FF i Superettan!

På måndagen tar Trelleborgs FF emot Örgryte IS på vackra Vångavallen. Avspark 19:00.

Motståndarna Örgryte IS är ett välkänt motstånd som har gästat Vångavallens fantastiska gräs många gånger under årens lopp.

- Ja, nu kör vi igen, man vill helst ha en ny match så snabbt som möjligt efter en sämre insats. Nu kör vi igen mot Örgryte IS som är ett välkänt motstånd för oss. Det har sett bra ut på träningarna i veckan så vi är redo för en ny härlig hemmamatch, säger Patrick Winqvist inför morgondagens drabbning.

Trelleborgs FF har samma trupp som senast mot Norrby IF, alltså inga förändringar. Efter en inledning i Superettan med en förlust och två raka oavgjorda matcher är Trelleborgs FF extremt hungrigt på en trepoängare.

- Där är inga förändringar i truppen, utan vi kör med samma som mot Norrby IF. Nu måste vi börja steppa upp lite och höja nivån från de tidigare matcherna. Vi måste börja ta poäng för att inte hamna för långt efter, men samtidigt är det fortfarande jämnt i serien och inget lag som har full pott.

- Morgondagens match är viktig, inte bara för poängen utan för fortsättningen i serien, avslutar Patrick Winqvist.

Omgång 4 i Superettan för Trelleborgs FFs del spelas alltså imorgon - måndag på vackra Vångavallen i Trelleborg.

Trelleborgs FF - Örgryte IS, avspark klockan 19:00.

Varmt välkomna!

Köp gärna din biljett innan du kommer till Vångavallen, det gör du här.

Trupp:

Fredrik Persson, Marko Johansson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Zoran Jovanovic, Kristian Haynes, Furkan Motori, Mattias Håkansson, Johan Brannefalk, Robin Nilsson, Salif Camara Jönsson, Marcus Pode, Filip Andersson, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 23 april, 2017
Kategori: A-lag