Fotograf: Björn Sandberg

I helgen spelas omgång 3 av Superettan för Trelleborgs FFs del. På söndagen åker man till Borås för att möta nykomlingarna Norrby IF på Borås Arena. Avspark 17:00.

- Norrby IF är ett lag som lätt kan underskattas. Men de är tuffa att möta och har ett rakt och direkt spel. Kanske inte det lag i serien där det finns mest kvalitet, men det de gör bra gör de riktigt bra och vi måste vara på vår vakt och noga i vårt spel, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Jag tycker att vi har gjort helt okej prestationer hittills, men inte fått så mycket utdelning. Presterar vi bra imorgon så kommer det att räcka. Men det krävs hårt arbete från vår sida och vi måste våga ta kampen och gå in i duellerna mot ett hårt kämpande Norrby.

Norrby IF, precis som Trelleborgs FF har än så länge inte vunnit i Superettan 2017. Båda lagen har spelat en match oavgjort och förlorat en match. Norrby IF har ännu inte gjort mål i Superettan och förhoppningsvis har de inte gjort det efter morgondagens match heller.

Endast en förändring i truppen inför morgondagens match. Norlla Amiri ut och Furkan Motori in. Furkan som senast var med i en trupp den 2 maj 2016 hemma mot Syrianska FC är alltså åter med.

Norlla Amiri och Furkan Motori var annars två av fem målskyttar senast Trelleborgs FF mötte Norrby IF på Vångavallen, 2015. Då vann Trelleborgs FF med hela 7-0 efter att man hade ledningen med 3-0 efter 7 minuter. Salif Camara-Jönsson, Ali Jasim och Zoran Jovanovic gjorde de andra målen.
Matchen på Borås Arena samma säsong slutade 2-0 till Trelleborgs FF.

Matchen Norrby IF - Trelleborgs FF har avspark 17:00 på Borås Arena. Kan du inte vara på plats så kan du köpa matchen via cmore.se. Länk direkt till matchen hittar du på startsidan.

Trupp:

Fredrik Persson, Marko Johansson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Zoran Jovanovic, Kristian Haynes, Furkan Motori, Mattias Håkansson, Johan Brannefalk, Robin Nilsson, Salif Camara Jönsson, Marcus Pode, Filip Andersson, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 15 april, 2017
Kategori: A-lag