Fotograf: Björn Sandberg

Inför hemmapremiären mot Falkenberg lanserade vi vårt nya biljettsystem. Ambitionen med förändringen var att vår publik i större utsträckning skulle förköpa sina biljetter för att göra insläppet till arenan både snabbare och smidigare än tidigare.

Tyvärr fungerade inte övergången till det nya biljettsystemet smärtfritt. Många åskådare fick stå i allt för lång kö utanför huvudentrén och biljetter kunde inte köpas på plats vid entrén i parken. Detta skapade stor irritation bland många besökare, och det är fullt förståeligt. Vi är glada för att ni ger oss feedback och vi jobbar stenhårt för att få det att fungera bättre till nästa match. Vi är inte nöjda och vi ber om ursäkt för de problem som uppstod.

Nästa hemmamatch mot Örgryte kommer det åter vara möjligt att köpa biljett på plats vid såväl huvudentrén (fyra biljettluckor) som vid parkentrén (en biljettlucka). I samtliga luckor kan du som åskådare betala med kort, Swish och kontant. Vi kommer precis som senast ha separata biljettluckor för förköp och årskort där insläppet kommer gå både snabbare och smidigare. Vi kommer att försöka få till tydligare skyltning än senast. 

Vi vill emellertid fortsätta uppmana er att köpa biljett i förväg, antingen i vår webbshop eller på vårt kansli. Allt för att göra insläppet så smidigt som möjligt för dig när du kommer till Vångavallen. Ju fler som har löst biljett redan när de kommer till arenan, desto smidigare kommer insläppet att funka för oss alla.

Vi ber er också ha överseende med den visitering vi måste genomföra vid entréerna för att upprätthålla de krav som ställs på oss.

Vi arbetar hela tiden för att få vårt nya biljettsystem att fungera bättre och bättre. Mot Örgryte hoppas vi ta nya kliv. 

Vi ses på Vångavallen - Sveriges sydligaste fotbollsarena.


Skribent: Trelleborgs FF
Publicerad: 12 april, 2017
Kategori: A-lag