Det är alltid något särskilt med första matchen på hemmaplan. Även om omgång ett redan har spelats så vill man vara på plats när våra blå pågar intar hemmaborgen för första gången på flera månader. Spänningen finns i luften liksom doften av grillad korv. Förhoppningarna är på topp när tonerna av Blå som Stål ljuder ur högtalarna. Tillsammans står vi enade på läktaren för att hjälpa laget till tre poäng.

Efter premiärförlusten på Olympia tar vi nya tag inför kommande drabbning. Exallsvenska Falkenberg gästar Vångavallen på söndag i en hemmapremiär du inte vill missa. TFF jagar säsongens första seger och med din hjälp i ryggen ökar chansen att lyckas.

När Värnamo gästade Sveriges sydligaste fotbollsarena för premiären ifjol befann sig 2 082 personer på läktarna. Nu höjer vi ribban. Vi har bestämt oss för att bli MINST 2 500 i publiken på söndag. Detta är en siffra vi tror är fullt möjlig att uppnå, men bara med din hjälp!

Sprid budskapet att det är hemmapremiär. Säg till dina grannar, släktingar, vänner och kollegor. Ladda upp matchannonsen på dina sociala medier, mejla ut den till dina bekanta eller skriv ut den och sätt upp den på jobbet. Dela vårt budskap på nätet, bjud in dina vänner till Facebook-evenemanget och klä dig i TFF:s färger i veckan.

Köp din matchbiljett här.

Gå med i Facebook-evenemanget och bjud in dina vänner här.

Ladda ner matchannonsen här.

Tillsammans ska vi bli över 2 500 i publiken, för det är trots allt något särskilt med hemmapremiär!


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 4 april, 2017
Kategori: A-lag