I år introducerar Trelleborgs FF ett nytt biljettsystem. Det är Transticket som tillhandahåller biljettsystemet under säsongen i Superettan 2017.

Det nya systemet innebär att vi öppnar upp möjligheten för dig att köpa biljetter i förväg på ett enkelt sätt genom datorn, surfplattan eller smartphonen. Precis som tidigare kommer biljetter även att kunna förköpas på vårt kansli. Med biljetten i din hand redan när du anländer till Vångavallen kommer du både snabbare och smidigare att bli insläppt på arenan. Detta är en satsning Trelleborgs FF genomför för att underlätta för vår publik.

Det kommer fortfarande att vara möjligt att lösa biljett vid insläppet på matchdag, men endast i några av biljettluckorna, vilket kan skapa kö om folk inte kommer i tid. Såväl södra som västra entrén kommer i vanlig ordning att vara öppen för insläpp, men endast vid den södra entrén (huvudentrén) kommer det finnas möjlighet att köpa matchbiljett på plats.

Vår uppmaning är därför: Köp biljett i förväg så kommer insläppet att ske otroligt smidigt.

Biljetter till årets matcher kommer att kunna köpas i vår nya webbshop eller på vårt kansli på Vångavallen. Idag måndag kl. 16-19 kommer vi dessutom att hålla extraöppet på kansliet för att sälja biljetter till hemmapremiären på söndag.

Notera dessutom, som vi har rapporterat om tidigare, att vi 2017 återgår till differentierad prissättning för sitt- respektive ståplats. Dessutom kommer sittplatsbiljetterna att vara knutna till en särskild stol på läktaren. Det kommer alltså inte vara möjligt att hoppa runt som tidigare.

Ståplats kommer vara billigare, och som medlem i True Blues erhåller du ytterligare rabatt.

Med anledning av det nya biljettsystemet och allt arbete som det omfattar att introducera ett nytt system, så ligger vi efter med utskicken av årskort. Idag och imorgon kommer årskorten skickas ut till dig som har beställt. Vill du köpa årskort men ännu inte har gjort, så mejla peter.kronstrom@tff.m.se. 

Varmt välkommen på Superettanfotboll på Vångavallen 2017!


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 3 april, 2017
Kategori: A-lag