Fotograf: Björn Sandberg

På lördagen spelar Trelleborgs FF den sista försäsongsmatchen innan premiären i Superettan då Allsvenska BK Häcken kommer på besök till Trelleborg.

Matchen har avspark 15:00 på Östervångsstadion.

- BK Häcken är ett jättebra lag och i toppen av Allsvenskan. Vi får se vilket lag de ställer upp med imorgon, säger Patrick Winqvist inför morgondagens genrep.

- Imorgon måste vi försöka få kontroll på bollen på gräset på Östervångsstadion. Vi ska försöka lösa det bra och få hyfsad kontroll. Vi måste försöka med lite rakare anfall och där var tyvärr lite för lite djupledslöpningar i matchen mot Halmstads BK.

BK Häcken är i sina bästa stunder ett av Sveriges bästa fotbollslag. I senaste matchen mötte de Östersunds FK i semifinalen i Svenska Cupen. Östersunds FK slog ut Trelleborgs FF och de slog även ut BK Häcken. BK Häcken förlorade med 1-3

Samma resultat blev det i Trelleborgs FF senaste match borta mot Halmstads BK.

- Vi måste hålla ihop försvaret imorgon, men dock har vi bättrat oss försvarsmässigt. Sist tycker jag inte att resultatet speglade matchbilden riktigt.

På fredagen blev det klart att Erik Andersson som var utlånad till Trelleborgs FF 2016 åter lånas ut under 2017. Läs mer här.

Samtidigt flyttas Johannes Johansson upp i A-truppen.

- Bra att få klart med Erik, en spelare att räkna med när han blir klar för spel. Sen blev Johannes Johansson också klar idag. En ung kille, det är en bra grabb som gjort det bra på träningarna med oss, avslutar Patrick Winqvist.

Matchen imorgon mellan Trelleborgs FF och BK Häcken spelas alltså på Östervångsstadion och har avspark klockan 15:00.

Trupp:

Fredrik Persson, Merlin Nuhanovic, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Johannes Johansson, Robin Nilsson, Johan Brannefalk, Kristian Haynes, Haris Brkic, Mattias Håkansson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Dino Islamovic, Salif Camara-Jönsson, Filip Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 24 mars, 2017
Kategori: A-lag