Fotograf: Björn Sandberg

På lördagen fortsätter Trelleborgs FF sin försäsong när man åker till Halmstad för träningsmatch borta mot Allsvenska Halmstads BK. Matchen har avspark klockan 13:00 och visas på cmore.se. På Trelleborgsff.ses startsida hittar du en direktlänk dit.

- Det känns bra, jag har för det mesta en bra känsla inför matcher. Man kan inte bekymra sig för mycket för vilka spelare som är tillgängliga med mera, vi har en bra och slagkraftig trupp - så vi ska nog få ihop det imorgon, säger Patrick Winqvist inför morgondagens träningsmatch mot Halmstads BK.

- Såklart en bra värdemätare igen imorgon, men det har vi egentligen haft i varje match här på försäsongen. Vi har spelat mot bra lag i varje match. En gång har vi gått på pumpen hittills och i ärlighetens namn så var Östersunds FK för bra för oss.

Trelleborgs FF har alltså bara förlorat en match hittills på försäsongen och det var senast mot Östersunds FK, 1-4.

Halmstads BK har haft blandade resultat på försäsongen. Storförluster blandat med bra matcher. Bland annat förlorade man stort borta mot IFK Norrköping (0-7) för ett tag sedan.

- Halmstads BK har blandat och gett, en del bra matcher och någon storförlust. Men hade en bra match senast. Vi har stor respekt för dem.

- De är nykomlingar i Allsvenskan och är väl närmare oss än vad Östersunds FK var. Sen möter vi BK Häcken i genrep nästa helg. Vi behöver ett riktigt tufft motstånd innan Superettan börjar mot Helsingborgs IF, avslutar Patrick Winqvist.

Där är en del förändringar i truppen jämfört med förra matchen mot Östersunds FK.

Magnus Andersson, Marcus Pode, Mattias Håkansson och Merlin Nuhanovic försvinner.

Istället följer Johannes Johansson med upp, en ung högerback som tränat med laget i veckan. Fredrik Persson är tillbaka efter sin skada.

Robin Nilsson är inte tillgänglig för spel riktigt än men är på gång. Han är tillbaka inom kort. Han följer med upp till Halmstad med truppen.

Man kommer förhoppningsvis fylla på med någon u-lagsspelare. Vem det isåfall blir avgörs under morgondagen.

Matchen visas på cmore.se och har avspark redan klockan 13:00.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Johannes Johansson, Alexander Blomqvist, Robin Jacobsson, Albin Nilsson, Anton Tideman, Jacob Palander, Kristian Haynes, Hugo Andersson, Johan Brannefalk, Norlla Amiri, Zoran Jovanovic, Dino Islamovic, Salif Camara-Jönsson, Haris Brkic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 17 mars, 2017
Kategori: A-lag