OS-bronsmedaljörerna, tillika världsfyran, Kanada kommer till besök på Vångavallen i Trelleborg. Klockan 18.00 den 6 april mäter Pia Sundhages landslag sina krafter mot Kanada i den första hemmalandskampen det här EM-året. Nu har biljetterna släppts till matchen. Köp dina biljetter i TFF:s nya biljettshop på nätet.


Dagen innan de svenska landslagsstjärnorna fick ta emot sina silvermedaljer runt sina halsar besegrade Kanada Brasilien i OS med 2-1 - och bärgade därmed en bronspeng. Mycket talar med andra ord för en häftig match mellan OS-tvåan och OS-trean i den skånska våren mellan Sverige och Kanada.

Så kicka igång fotbollsvåren och fotbollsåret med att se världsmötet mellan länderna på Vångavallen i Trelleborg klockan 18.00. Biljetter får du från 70 kronor per person om du är medlem i Landslagets Supporterklubb och för 80 kronor per person om du inte är medlem.

Vi säljer även Föreningsbiljetter för 60 kr/st + serviceavgift 10 kr/st vid köp av minst 10 biljetter. Dessa biljetter går dock inte att beställa i webbshoppen utan köp görs genom mail till peter.kronstrom@tff.m.se. Man måste uppge förening, kontaktperson och antal biljetter. Vill man ha biljetterna fakturerade får man även ange fakturaadress. Ett annat alternativ är att föra över pengar till vårt bankgiro nr 692-3783 samt då ange DAM och förening i ämnesraden på inbetalningen.


Skribent: Trelleborgs FF
Publicerad: 9 mars, 2017
Kategori: A-lag