Imorgon avgörs den sista omgången av Svenska Cupens gruppspel. Vid seger i detta stekheta Skånederby mot Landskrona BoIS avancerar TFF till kvartsfinal nästa helg.


Matchen kommer att avgöras på Vångavallens D-plan. Vi vill återigen uppmana folk att komma i god tid till matchen för att slippa köbildning vid insläppet. Vi räknar med mycket publik och det kommer att bli trångt runt konstgräsplanen. I veckan har anläggningen iordningställts för lördagens drabbning. Staket har placerats ut runt planen. Den östra kortsidan och den norra långsidan kommer att vara öppen för publik. Entrén är i vanlig ordning i det sydöstra hörnet.

Landskronas supportrar är hänvisade till det vanliga bortainsläppet vid våra seriematcher. Därifrån kommer supportrarna att slussas bort till en inhägnad sektion i det nordvästra hörnet.

Våra aktiva supportrar kommer att husera på den östra delen av långsidan. Slut gärna upp och hjälp laget till tre poäng. Tillsammans skapar vi en härlig inramning!

I vanlig ordning kommer kiosk att finnas på den östra kortsidan. Intill kiosken kommer True Blues styrelse vara på plats före avspark för att sälja medlemskap och ta in anmälningar till premiärresan till Helsingborg. 

Inträde: 50:- (vuxen), 20:- (under 20 år)

Vi ses imorgon! Och glöm inte, kom i god tid!

FRAM FÖR FRAMGÅNG! 


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 3 mars, 2017
Kategori: A-lag