Fotograf: Björn Sandberg

Det är bara tidiga mars månad, men ändå hettar det till rejält på Vångavallen på lördagen.

I en avgörande match i Svenska Cupen tar Superetta-laget Trelleborgs FF emot Landskrona BoIS från Division 1 Södra. Matchen har avspark klockan 16:00 på Vångavallens konstgräsplan.

Laget som vinner går till kvartsfinal i Svenska Cupen.

- Känns verkligen jättespännande och kul med en sådan här match redan i mars. Det är en riktig cupmatch och vi ska göra allt vi bara kan för att vinna den, säger Patrick Winqvist inför morgondagens cup-drabbning.

- De sista fem åren har TFF inte ens tagit sig förbi de första kvalomgångarna. Har aldrig varit i gruppspelet i det nya formatet. Där är vi nu och vi är ett av de lagen som har bäst utgångsläge inför sista omgången att ta oss vidare.

Förutsättningarna är som sådana att vinner ett av lagen på lördagen är de klara för kvartsfinal i Svenska Cupen.
Spelar lagen oavgjort samtidigt som Kalmar FF vinner - går Kalmar FF vidare. Gefle IF är redan borta från avancemang.

- Vi har all respekt mot Landskrona BoIS. De har gjort det riktigt bra än så länge och vi måste se upp. Det kommer bli riktigt spännande imorgon, men vi kommer göra allt i vår makt för att vi ska vinna, avslutar Patrik Winqvist.

Ser man på truppen som är uttagen till imorgon så är det samma som förra matchen mot Gefle IF borta, plus Fredrik Persson.

Där finns dock några frågetecken om vem som kan spela - frågetecken som kommer rätas ut under lördagsförmiddagen.

Den avgörande cup-matchen mellan Trelleborgs FF och Landskrona BoIS har avspark klockan 16:00 på Vångavallens konstgräsplan.

Tänk på att det kommer komma mycket folk till Vångavallen imorgon, ta gärna cykeln eller gå till matchen och var i tid. För det kommer att bli trångt.

Vi kommer i vanlig ordning att ha kiosk på plats med försäljning av grillad korv, kaffe, kaka och annat gott.

Vår officiella supporterklubb True Blues kommer finnas representerade intill kiosken för att sälja bussbiljetter till premiären till Helsingborg samt medlemskap för 2017. I medlemskapet ingår förutom billigare bortaresor även billigare årskort samt billigare lösbiljett på hemmasektionen på Vångavallen, 30 % rabatt på mat på Tusen & Två och 15 % rabatt på Rumeriet. Nyttjar du dina förmåner är pengarna snabbt intjänade!

Inträde: 50:- (vuxen), 20:- (ungdom under 20 år)

Bortasupportrar hänvisas till den entré ut mot Östervångsvägen som i vanlig ordning används som bortainsläpp vid våra seriematcher.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Merlin Nuhanovic, Alexander Blomqvist, Robin Jacobsson, Magnus Andersson, Albin Nilsson, Anton Tideman, Jacob Palander, Robin Nilsson, Kristian Haynes, Hugo Andersson, Johan Brannefalk, Norlla Amiri, Mattias Håkansson, Zoran Jovanovic, Marcus Pode, Dino Islamovic, Salif Camara-Jönsson, Filip Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 3 mars, 2017
Kategori: A-lag