På lördag avgörs den sista omgången i Svenska Cupens gruppspel. En kvartsfinalplats står på spel när vi tar emot Landskrona BoIS i ett hett Skånederby på Vångavallens konstgräsplan. Detta vill du inte missa!


Vi väntar oss mycket publik och det kan komma att bli trångt runt D-planen, så kom i god tid! Avsparken äger rum kl 16:00.

Vi kommer i vanlig ordning att ha kiosk på plats med försäljning av grillad korv, kaffe, kaka och annat gott. 

Vår officiella supporterklubb True Blues kommer finnas representerade intill kiosken för att sälja bussbiljetter till premiären till Helsingborg samt medlemskap för 2017. I medlemskapet ingår förutom billigare bortaresor även billigare årskort samt billigare lösbiljett på hemmasektionen på Vångavallen, 30 % rabatt på mat på Tusen & Två och 15 % rabatt på Rumeriet. Nyttjar du dina förmåner är pengarna snabbt intjänade!

Inträde: 50:- (vuxen), 20:- (ungdom under 20 år)

Bortasupportrar hänvisas till den entré ut mot Östervångsvägen som i vanlig ordning används som bortainsläpp vid våra seriematcher. 

Förutsättningarna inför Cup-gruppens avgörande är enkla: Vid TFF-seger på lördag vinner TFF gruppen och går vidare till kvartsfinal. 

Varmt välkomna till Vångavallen på lördag för detta cup-avgörande!Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 27 februari, 2017
Kategori: A-lag