Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FFs herrar spelar på lördagen sin tredje träningsmatch för året då man åter åker in i de småländska skogarna.
I första träningsmatchen åkte man till Värnamo, på lördagen Växjö.

Östers IF står för motståndet och matchen spelas i Tipshallen i Växjö. Det finns inte många inomhushallar i Sverige med fullstor konstgräsplan. Men Tipshallen är en av dem. Matchen har avspark 15:00.

- En trevlig lördagsutflykt. Östers IF är erkänt bra i Tipshallen, det brukar bli bra matcher mellan lagen och det blir det säkert imorgon också. Annars känns det som en match utan någon större prestige. Känns vettigt att spela mot ett bra lag, säger Patrick Winqvist inför morgondagens träningsmatch.

Senaste matchen Östers IF spelade var mot seriekollegan Falkenbergs FF, en match som slutade 1-1. Dock hade Östers IF stort spelövertag och resultatet ska inte riktigt ha speglat matchen.

Trelleborgs FF spelar som sagt sin tredje match och förhoppningsvis kan man också ta tredje raka segern.

Ingen missade väl att ett mindre snöoväder drabbade Trelleborg och Söderslätt i veckan. Ett oväder som medförde en dryg decimeter snö. På torsdagen och fredagen tränade Trelleborgs FF istället i Skurup och Nils Holgersson-hallen. Det passade ändå ganska så bra, då morgondagens match mot Östers IF spelas i Tipshallen i Växjö. Avspark 15:00.

- Vi bokade hallen igår och det var tur för det gick inte att spela fotboll på Vångavallen då. Idag kanske vi hade kunnat vara på Vångavallen men det löste sig bra ändå. Det vi gjorde på träningen idag passade bra inomhus. Sen spelar vi ju faktiskt inomhus imorgon.

Matchen är även ett litet genrep inför Svenska Cupen som Trelleborgs FF spelar nästa helg mot Allsvenska Kalmar FF.

Trupp:

Fredrik Persson, Marko Johansson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Kristian Haynes, Robin Nilsson, Hugo Andersson, Johan Brannefalk, Oskar Malmgren, Mattias Håkansson, Norlla Amiri, Zoran Jovanovic, Marcus Pode, Salif Camara-Jönsson, Filip Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 10 februari, 2017
Kategori: A-lag