Under tisdagen skrev Trelleborgs FF kontrakt med en ny trycksaksleverantör och mediapartner för 2017. Det blir Exakta i Malmö som Trelleborgs FF kommer att jobba med när det gäller all sorts tryck från arenareklam till visitkort. Exakta blir både ny samarbetspartner och medlem av Boxen.

-Det är mycket glädjande att vi framöver ska samarbeta med Exakta och att de står bakom oss på den resa vi påbörjat till att utveckla vår förening, dels sportsligt men även socialt och affärsmässigt. Extra kul såklart att det är en Trelleborgsprofil som kommer tillbaka till TFF då den fd TFF-spelaren Patrik ”Trelleborg” Andersson finns med i Exaktas ledning. Vi ser fram emot ett bra och utvecklande samarbete framöver, säger TFF:s Klubbdirektör Mattias Kronvall.

-Exakta väljer att samarbeta med Trelleborgs FF eftersom vi tycker att TFF har en riktigt spännande resa på gång. Det finns en bra organisation som jobbar hårt och det finns en stark framtidsvision. Det arbete TFF gjort de senaste åren, dels sportsligt men även genom satsningen på ett damlag, ungdomssidan och det sociala engagemanget, visar att det finns en långsiktighet och en vinnarmentalitet i föreningen som vi gärna förknippas med. Personligen tycker jag att det är extra kul eftersom jag har eget förflutet i TFF som spelare under 90-talet, säger Patrick Andersson som är vd på Exakta Print.

Patrik startade sin karriär i IFK Trelleborg och spelade därefter allsvensk fotboll för såväl Malmö FF som för Helsingborgs IF och Trelleborgs FF.

Exakta har kontor i Malmö, Borås och Stockholm och erbjuder traditionella trycktjänster med offset- och digitaltryck, men även en mängd kompletterande produkter och tjänster inom den grafiska industrin.


Skribent: Peter Kronström
Publicerad: 7 februari, 2017
Kategori: A-lag