Under fredagsförmiddagen blev det klart att Zoran Jovanovic blir kvar i Trelleborgs FF.


Det blev dessutom ett treårigt kontrakt som signerades vilket innebär att trotjänaren Zoran spelar i TFF till och med 2019.

Zoran kom till TFF från IFK Malmö tillsammans med sin bror Daniel inför 2009 och spelade då 13 allsvenska matcher. Året efter var fyllt av skador och 2011 var Zoran utlånad till LB-07 för att komma i matchform.

I Superettan 2012 spelade Zoran 28 matcher, varav 27 från start.Under det gångna året har Zoran haft en mycket bra säsong och han har spelat i 24 av TFF:s 30 matcher, samtliga från start där det dessutom blivit åtta mål.

Trelleborgs FF ser Zoran Jovanovic som en viktig ambassadör och är oerhört glada att kunna presentera honom som klar för A-truppen 2017!

Samtidigt är det klart att några av årets spelare lämnar TFF:

Robin Andersson, som kom från Lunds BK inför det förra året, har gjort många avgörande insatser under sin tid som rivig defensiv mittfältspelare – inte minst under 2015 då TFF vann division 1.

Målvakten Linus Müller lämnar TFF i en ömsesidighet med klubben, efter två år med tuffa resor till och från hemmet i Helsingborg.

Mittfältaren Freddie Sramek, som hade en option på ytterligare ett år, lämnar även han TFF i en ömsesidighet där studierna kommer att sättas i större fokus.

Mittfältsspelaren Denis Malovic, som under det gångna året varit utlånad till division 4-klubben Ö. Torp Smygehuk FF, har även han lämnat TFF.

Vi önskar samtliga fyra ett stort lycka till med deras nya sportsliga utmaningar!

Foto: Madeleine Badelt


Skribent: Peter Kronström
Publicerad: 2016-11-11
Kategori: A-lag