Äntligen står vår nya samlingslokal på Vångavallen klar! BOXEN är namnet på lokalen och med detta vill vi skapa nästa plattform för Trelleborgs FF:s samarbetspartners.

I Boxen har ni möjlighet att ta med er kunder och kollegor för att i en härlig fotbollsinspirerad miljö avnjuta mat o dryck ifrån Hotell Dannegården som står för serveringen.

Vi öppnar upp 1.5 h innan avspark och det varierar från match till match ifall det är mingelbuffé kring ståborden eller ifall vi sitter till bords och äter. Ca 1 timme innan avspark kommer TFF:s tränare Patrick Winqvist upp och berättar om sina tankar inför matchen. En perfekt och unik uppladdning inför TFF:s hemmamatcher!

Öl/vin/vatten och läsk ingår fram till matchstart. Likaså kaffe och kaka.

Under tiden Ni ser första halvlek har vi dukat undan borden för att få plats med fler gäster som minglar i pausen. Trelleborgs FF bjuder på kaffe men det finns även möjlighet att köpa öl/vin i baren. Vi välkomnar alla Nätverkare in i Boxen i pausen – även Ni som inte haft middag innan match. Detta för att öka Era möjligheter till nya kontakter eller stärka redan befintliga!

Pris per plats: 595 kr alternativt 695 kr ifall Ni inte har biljett/årskort.

Anmälan görs till hasse.mattisson@tff.m.se senast 3 arbetsdagar innan matchdag. Ange även ifall det behövs gluten- eller laktosalternativ.

Följande matcher kan ni boka upp Er för redan nu:

Ons 11 maj kl 19.00 Trelleborgs FF – Örgryte IS

Lör 21 maj kl 18.15 Trelleborgs FF – Ljungskile

Sönd 29 maj kl 18.00 Trelleborgs FF – GAIS

Sön 12 juni kl 18.00 Trelleborgs FF – Ängelholms FF


Skribent: Hasse Mattisson
Publicerad: 2016-05-08
Kategori: A-lag