Fotograf: Björn Sandberg

Imorgon spelar Trelleborgs FF match borta mot IS Halmia på Örjans Vall. Matchen har avspark klockan 17:00.

Morgondagens match är den sista innan ett kortare sommaruppehåll. Motståndarna IS Halmia ligger inför omgången under nedflyttningsstrecket - och jagar trepoängare för att komma uppåt i tabellen.

Trelleborgs FF leder Division 1 Södra med åtta poäng och kommer att göra allt imorgon - för att avsluta vårsäsongen med ytterligare en trepoängare.

- Vi måste få en bra avslutning på vårsäsongen. Även om vi har gjort en fantastisk säsong hittills så måste vi få en bra känsla från sista matchen. Den känslan tar vi sen med oss in i andra delen av säsongen - in i andra halvlek kan man säga, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match mot IS Halmia.

I våras vann Trelleborgs FF hemma på Vångavallen, den matchen slutade 1-0 efter mål av Salif Camara-Jönsson.

- När vi mötte IS Halmia hemma så gjorde vi ett mål, sen stängde vi till väldigt bra. Vi har även mött dem på försäsongen, så vi vet vad som väntar oss, vi vet hur vi ska göra för att skaka dem - vi vet hur de spelar. Vi måste koncentrera oss på vårt, vara noggranna och ha mycket förflyttningar. Vi får inte tappa bollen i dumma lägen för då kommer de straffa oss.

Admir Osmancevic, Mathias Andersson och Linus Fridolf saknas från truppen. Admir Osmancevic och Mathias Andersson saknas på grund av skada. Linus Fridolf är på semester.

- Egentligen skulle denna matchen spelas på lördagen och Linus hade bokat semesterresa på söndagen. Det känns inte okej att stoppa honom från att åka iväg. Annars har vi några frågetecken i truppen som vi får avgöra om det blir spel eller inte under morgondagen, avslutar Patrick Winqvist.

IS Halmia - Trelleborgs FF, 17:00, Örjans Vall.

True Blues anordnar resa till Halmstad. Läs mer om det här.

Trupp:

Fredrik Persson, Linus Müller, Ali Jasim, Magnus Andersson, Martin Overgaard, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Zoran Jovanovic, Philip Cascalheira, Freddie Sramek, Denis Malovic, Furkan Motori, Robin Andersson, Emil Kjellker, Kristian Haynes, Norlla Amiri, Fabian Karlsson, Salif Camara-Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 11 juli, 2015
Kategori: A-lag