Torsdagen den 14/5 på Kristi Himmelsfärdsdag möter TFF Husqvarna på bortaplan i Söderettans sjätte omgång. Supporterklubben True Blues satsar nu på att skicka iväg årets första supporterbuss! Vi har redan märkt av ett stort intresse inför denna match, och vi hoppas att just du är intresserad av att följa med för att stötta TFF i kampen om nya poäng i toppen av tabellen.


Husqvarna FF spelade ifjol Superettan-fotboll, men föll ur efter en tung säsong. Laget spelar sina hemmamatcher på mysiga Vapenvallen. Säsongen 2013 var vi en busslast TFF-supportrar på plats i Husqvarna som trots en mållös match och utebliven bortaseger fick uppleva en väldigt trevlig eftermiddag i Småland. 

Kristi Himmelsfärdsdag är en röd dag i almanackan då de flesta är lediga från sina arbeten. Vad bättre finns det att göra denna torsdag än att åka och se TFF tillsammans med andra likasinnade? Förmodligen ingenting.  Anmäl dig redan idag!

Husqvarna – TFF
Datum: Torsdag 14 maj, matchstart 15.00
Avresa: 09.00
Pris: 300:- (medlem) 350:- ( icke medlem)

Det går bra att hoppas på/av längs vägen om så önskas, ange i så fall detta vid anmälan. Före matchen stannar vi till i Husqvarna för att gemensamt ladda upp på någon restaurang med mat och dryck. Självklart kan den tiden även användas till annat om så hellre önskas. Efter matchen sker hemresa direkt till Trelleborg!

Anmälan sker till resor@trueblues.nu eller till Sebbe på 0738-419228 genom att ringa eller skicka sms. Vid anmälan via mail, lämna telefonnummer.

Anmälan är bindande!


Skribent: True Blues
Publicerad: 5 maj, 2015
Kategori: A-lag