Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF fick en härlig start på seriespelet när man på måndagen vann premiären hemma mot Eskilsminne IF med 3-2.
På lördagen åker Trelleborgs FF upp till Växjö och Myresjöhus Arena för att spela omgång två av division 1 södra.

Östers IF står för motståndet och det kan bli en riktigt härlig match. Östers IF vann även de sin första match i division 1 södra. Borta mot Norrby IF fick de en 1-0-vinst med sig hem.

- Vi har allt att vinna imorgon, det är de som har pressen på sig, säger Patrick Winqvist inför matchen.

- Som sagt har vi allt att vinna och vi är stärkta av premiären och segern. Så det känns helt okej att åka upp dit imorgon och spela match.

Trelleborgs FF vann sin första match i division 1 södra hemma mot Eskilsminne IF efter att man haft en bra offensiv, i det defensiva spelet fanns där saker att förbättra.

- Vi har en bra offensiv, som vi vet att vi kommer att hota Öster med - även om de är defensivt skickliga. Själva har vi jobbat mycket med det defensiva i veckan och det i kombination med någon liten ändring så kan det nog bli bra imorgon, avslutar Patrick Winqvist.

Robin Jacobsson som tvingades gå av tidigt i premiären missar morgondagens match. Zoran Jovanovic som är på tillbakavägen står också över morgondagens match.

Denis Malovic och Emil Kjellker är sjuka och kommer inte vara tillgängliga.

Östers IF - Trelleborgs FF visas på nätet, läs mer här.

Matchen har avspark klockan 16:00.

Du kan läsa allt om matchen på www.trelleborgsff.se efteråt.

Trupp:

Fredrik Persson, Linus Müller, Linus Fridolf, Ali Jasim, Magnus Andersson, Martin Overgaard, Jacob Palander, Philip Cascalheira, Freddie Sramek, Furkan Motori, Mathias Andersson, Robin Andersson, Kristian Haynes, Norlla Amiri, Fabian Karlsson, Admir Osmancevic, Salif Camara-Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2015-04-17
Kategori: A-lag