Fotograf: Björn Sandberg

Äntligen, äntligen, äntligen! Imorgon är det dags för premiär i division 1 södra!

Trelleborgs FF tar emot nykomlingarna Eskilsminne IF i första omgången, en match som har avspark klockan 19:00 hemma på underbara Vångavallen.

- Jag tycker att vi är redo, vi har haft några riktigt bra träningsveckor och hade ett bra genrep senast mot KSF Prespa Birlik. Vi är ganska trygga och vet att vi kan göra bra ifrån oss, säger Patrick Winqvist inför matchen.

Eskilsminne IF från Helsingborg spelade så sent som 2008 i division 5 har gjort en fantastisk klättring i seriesystemen. De kommer såklart göra precis allt i sin makt för att göra livet surt för Trelleborgs FF.
I dagens Eskilsminne IF finns faktiskt en del som varit med sedan division 5.

Trelleborgs FF och Eskilsminne IF möttes faktiskt förra året i två matcher. Första mötet var i en träningsmatch precis innan seriepremiär som Eskilsminne IF vann med 2-0, sen möttes de båda lagen i DM-semifinal där Trelleborgs FF vann med 2-1.

Nu möts lagen igen och denna gången är det seriepremiär för båda - i division 1 södra.

- De kommer såklart att försöka göra det surt för oss. Det är viktigt att vi tar kommandot och verkligen visar vem som är hemmalag på Vångavallen.

- Nyckeln är imorgon att göra första målet - att vi får hål på dem, de tycker bättre om ett oavgjort resultat än vad vi gör.

Mathias Andersson, Zoran Jovanovic och Denis Malovic missar matchen, resten är kallade till matchen. En match som har avspark klockan 19:00 på Vångavallen.

Det är dags för premiär! Kom till Vångavallen och hjälp Trelleborgs FF att få en bra start på säsongen!

Trelleborgs FF - Eskilsminne IF, avspark 19:00, Vångavallen.

Välkomna!

Trupp:
Fredrik Persson, Linus Müller, Ali Jasim, Magnus Andersson, Martin Overgaard, Linus Fridolf, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Philip Cascalheira, Freddie Sramek, Furkan Motori, Robin Andersson, Emil Kjellker, Kristian Haynes, Norlla Amiri, Fabian Karlsson, Salif Camara-Jönsson, Admir Osmancevic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2015-04-12
Kategori: A-lag