Fotograf: Björn Sandberg

Dagens match borta mot IS Halmia den 20 september slutade 0-0. Det är tredje raka matchen utan förlust och tredje raka utan insläppt mål för Trelleborgs FF.

Det var en något tillknäppt match på Örjans Vall på lördagen. En match mellan två lag som inte ville förlora och inte har råd till att förlora.

Båda lagen hade vars en halvlek, där Trelleborgs FF var bäst i första och IS Halmia bäst i andra halvlek.

Trelleborgs FF hade några fler chanser i första halvlek och hade kunnat göra mål. Istället tappade man initiativet i andra halvlek till IS Halmia.

Matchen slutade 0-0.

- Vi har vars en halvlek här, där vi var bäst i första och IS Halmia bäst i andra, säger Hannu Sirviö efter matchen.

- Det var en ganska jämn match, chansfattig, kanske tråkig om man vill säga så. En match mellan två lag som ställde det defensiva spelet i främsta rummet och det blev på så vis en tillknäppt match. Ganska logiskt att det skulle bli 0-0 sett till matchen. Vi är inte nöjda med andra halvlek och kommer inte upp i någon bra standard.

Matchen är som sagt tredje raka utan insläppt mål.

- Det är tredje matchen nu på rad som vi inte släpper in mål och vi har två vinster på tre matcher. Vi känner att vi är starka defensivt och att vi är ett starkt lag. Tyvärr kunde vi inte göra mål och vinna matchen idag. Men, vi är svåra att göra mål på och denna poängen kan bli viktig i slutet på serien, avslutar Hannu Sirviö.

Nästa match är jubileumsmatchen hemma mot IK Oddevold. Mer info om just den matchen kan du läsa om här på hemsida.

Nästa match spelas alltså hemma mot IK Oddevold och har avspark klockan 16:00 den 27 september.

Startuppställning:

Fredrik Persson - Magnus Andersson, Tobias Mattsson, Robin Jacobsson - Jonathan Asp, Zoran Jovanovic, Joakim Nilsson-Ingves, Mathias Andersson, Furkan Motori, Freddie Sramek - Joonas Tamm.

Avbytare:

Dennis Petersson, Dawda Ngum, Olivier Karekezi, Jonathan Ekendahl, Denis Malovic, Fabian Karlsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2014-09-20
Kategori: A-lag