Fotograf: Björn Sandberg

På lördag 20 september gästar Trelleborgs FF Örjans Vall i Halmstad i ytterligare en superviktig match i division 1 södra. IS Halmia - Trelleborgs FF har avspark klockan 16:00.

Inför omgång 20 av division 1 södra ligger Trelleborgs FF överst av de fem lag med 23 poäng ovanför nedflyttningsstrecket - på bäst målskillnad. Oskarshamns AIK som ligger precis under samma streck har 22 poäng. IS Halmia är också ett av de fem lagen som har 23 poäng, men lite sämre målskillnad än Trelleborgs FF.

- På något vis är alla våra matcher så kallade sexpoängsmatcher nu. Men vi vill inte se det så utan alla matcher lever sitt eget liv och vi tar - bara en match i taget. För varje match förbereder vi oss och spanar in motståndarnas svagheter och styrkor, säger Hannu Sirviö inför matchen.

- Där är sju matcher kvar och vi tar bara en match i taget. Alla matcher är jätteviktiga. Vi har förberett oss väl i veckan och ska ta oss an IS Halmia imorgon. Vi känner att vi har bra koll på dem.

Trelleborgs FF har efter det kortare sommaruppehållet endast släppt in 4 mål på 6 seriematcher. Försvarsspelet är en stor nyckel till fler poäng.

- Vi har varit solida bakåt. Allting börjar med en bra organisation bakåt, men sen måste vi vara där framme och göra mål också. Vi hoppas på bra försvarsspel och ett bra resultat så ska vi få en bra lördag, avslutar Hannu Sirviö.

Inför matchen saknas det en hel del spelare.
Alex Nilsson, Anes Mravac, Martin Overgaard och Philip Cascalheira missar morgondagens match. Sedan innan saknas Tim Frederiksen, Ali Jasim, Patrik Åström, Linus Fridolf på grund av skada.

Matchen spelas på Örjans Vall och har avspark 16:00.

Halmstad-klubbens sponsorer bjuder alla åskådare på inträdet till matchen. Vi hoppas att det är många trelleborgare som åker upp för att se matchen. Enligt väderprognoserna så väntar en riktigt härlig solig sensommardag.

IS Halmia kommer att öppna upp bortasektionen med tillhörande kiosk på den ena kortsidan för alla trelleborgare. True Blues har några enstaka platser kvar i sin buss, det är snabba ryck som gäller om du vill åka med! För mer info besök www.trueblues.nu. Hoppas det är många supportrar som väljer att åka upp i kampen om ytterligare en seger!

Trupp:

Fredrik Persson, Dennis Petersson, Magnus Andersson, Tobias Mattsson, Robin Jacobsson, Jonathan Ekendahl, Jonathan Asp, Zoran Jovanovic, Joakim Nilsson-Ingves, Dawda Ngum, Mathias Andersson, Furkan Motori, Denis Malovic, Freddie Sramek, Joonas Tamm, Olivier Karekezi, Fabian Karlsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 19 september, 2014
Kategori: A-lag