Fotograf: Jarle Vines

Trelleborgs FF har idag fredagen den 1 november gjort klart med Conny Karlsson som ny huvudtränare för 2014!
Kontraktet löper på två år med start den 1 december och är en satsning från Trelleborgs FF:s sida för att på nytt nå Elitfotbollen.

Conny Karlsson är sen tidigare ett bekant namn för Trelleborgs FF, det var nämligen under Connys ledning som TFF vann Superettan 2006 och tog sig till Allsvenskan, där man låg kvar till och med 2011.
Conny var även tränare i Helsingborgs IF 2010-12 och tog där inte mindre än fem titlar under tre år, bland annat ett Allsvenskt guld 2011. Som spelare var Conny lagkapten för IFK Göteborg som 1982 lyckades med bedriften att vinna UEFA-cupen. 


Conny själv säger att han med glädje ser framemot att komma tillbaka till både Skåne och Trelleborgs FF, en klubb han både känner väl till och är, enligt egen utsago, ”glad i” och därför var beslutet lätt.
Han säger sig vilja bygga långsiktigt men vill samtidigt inte hymla med att målet självklart är att ta sig tillbaka till elitfotbollen.
- Det rimmar inte att ett lag som Trelleborgs FF ska etablera sig i division 1, utan målet är självklart Superettan 2015, säger Conny och avslutar med att berätta att han är väl taggad för uppgiften.

Trelleborgs FF hälsar härmed Conny Karlsson varmt välkommen som ny tränare!

Vi tackar även Anders Grimberg som gjort en helhjärtad insats i många år inom TFF och önskar honom lycka till med sina nya äventyr inom fotbollen

Vid eventuella frågor ber vi er kontakta:

Stefan Nilsson, vice ordförande: 0703-78 64 76
Mattias Kronvall, Klubbdirektör: 0709-18 83 20


Skribent: Peter Kronström
Publicerad: 1 november, 2013
Kategori: A-lag