Fotograf: Björn Sandberg

I morgon 26 oktober spelas årets sista match för Trelleborgs FF. Den spelas hemma på Vångavallen mot IS Halmia från Halmstad. Matchen har avspark 15:00.

IS Halmia kommer på besök till Vångavallen med en liten chans att nå kvalplatsen. Vinner IS Halmia med några bollar samtidigt som IK Oddevold förlorar har de chansen.

Hemmalaget Trelleborgs FF har som bekant inte så mycket att spela för. Men man vill göra en bra avslutning på säsongen och då såklart vinst.

- IS Halmia måste gå för vinst och sätta en massa bollar på oss, så de kommer att släppa bakåt. De kommer att tuta och köra. Det kommer säkert att bli en härlig match att kolla på, säger Anders Grimberg inför matchen.

- Vi vill ju såklart hellre sluta trea i serien än femma, så vi vill också vinna.

Det är som sagt sista matchen för året och det är redan klart att Trelleborgs FF spelar nästa år i Division 1 Södra. Men vi vill avsluta på bästa sätt och hoppas att du är på plats för matchen.

Matchen - Trelleborgs FF - IS Halmia har avspark 15:00 på Vångavallen. Varmt välkommen!

Startuppställning:

Fredrik Persson - Ali Jasim, Magnus Andersson, Anes Mravac, Jonathan Asp - Jason Grannum, Michael Johnsson, Joakim Nilsson, Egzon Sekiraca - Edward Ofere, Daniel Jovanovic.

Avbytare:

Dennis Petersson, Saman Ghoddos, Linus Olsson, Philipe Toth-Andersson, Marcus Olofsson, Martin Overgaard, Freddie Sramek.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2013-10-25
Kategori: A-lag