Som partner till Sveriges sydligaste elitfotbollsklubb inom både senior- och ungdomsfotboll är ni delaktiga i en riktigt genuin fotbollsförening. Vi har byggt upp en struktur för att kunna erbjuda ert företag intressanta och värdefulla partnerpaket. Vilken nivå ni än väljer och hur ni än väljer att synas, så stödjer ni hela föreningen. Från de yngsta till de äldsta, från bredd till elit och från flickor till pojkar. Naturligtvis kan vi skräddarsy paket som passar just ert företag och önskemål.

Vi arbetar nära våra partners och värnar om ett bra och långsiktigt samarbete.


BOXEN

Detta är vår högsta och finaste nivå. Här är man med i det rådgivande organet, Advisory Board, och har på så sätt en unik möjlighet att vara med och utveckla framtiden för Trelleborgs FF. Vi har speciella träffar för endast Boxen-företagen och även en speciell Boxen-resa. Boxen-företagen har naturligtvis även tillgång till samtliga ordinarie nätverksaktiviteter. Här får ni exponeras på A-lagens matchställ. Ingår även årskort till såväl dam- som herrmatcherna.

GULD

Denna nivå är för de företag som önskar stor synlighet men som även har en garanterad plats på vår populära nätverksresa som sker en gång om året. Här har man också full tillgång till samtliga ordinarie nätverksaktiviteter. Ingår även årskort till såväl dam- som herrmatcherna.

SILVER

Som silverpartner får man full tillgång till ordinarie nätverksaktiviteter samtidigt som man även har möjlighet för exponering. Som silverpartner kan man köpa till nätverksresan i mån av plats. Ingår även årskort till såväl dam- som herrmatcherna.

BRONS

Detta paket riktar sig mot de företag som prioriterar nätverkande men som inte bryr sig om exponering. Här får man full tillgång till ordinarie nätverksaktiviteter. Ingår även årskort till såväl dam- som herrmatcherna.

KLUBB

Klubbpartnernivån riktar sig till de företag som inte vill ha varken exponering eller vill vara med i nätverket. Men som ändå känner att de vill vara med och stötta klubben. Däremot så ingår 2 årskort till såväl dam- som herrmatcherna.

BLI PARTNER

Kontakta vår försäljningsansvarige Mattias Kronvall för att veta mer om olika partnermöjligheter.