Som partner till Sveriges sydligaste elitfotbollsklubb inom både senior- och ungdomsfotboll är du delaktig i en riktigt genuin fotbollsförening. Vi har byggt upp en struktur för att kunna erbjuda ditt företag intressanta och värdefulla partnerpaket. Vilken nivå du än väljer och hur du än väljer att synas, så stödjer du hela föreningen. Från de yngsta till de äldsta, från bredd till elit. Vi arbetar nära våra partners och värnar om bra och långsiktiga samarbeten.

Våra partnerpaket

Boxen-partner

Medlemmar i Boxen är en del av det rådgivande organet Advisory Board och har på så sätt en unik möjlighet att vara med och utveckla framtiden i Trelleborgs FF.

Guldpartner

Som Guldpartner har du möjlighet till mycket exponering samt har en garanterad plats på vår populära nätverksresa.

Silverpartner

Som Silverpartner har du exponering och är med på alla aktiviteter med nätverket.

TFF-Nätverket

I TFF-Nätverket träffas vi regelbundet en gång i månaden för att knyta nya kontakter eller stärka våra befintliga. Stämningen är familjär och vi hjälps åt att skapa fler affärsmöjligheter. Under året arrangerar vi även utflykter, studiebesök samt vår årliga golftävling.

Bronspartner

Som Bronspartner ligger fokus på att vara med i nätverket. Här skapar du nya och stärker dina befintliga affärskontakter.

Klubbpartner

Som Klubbpartner stödjer du klubben och har möjlighet att se våra hemmamatcher.

Bli partner

Kontakta vår försäljningsansvarige Hans Torsmar för att veta mer om olika partnermöjligheter. hans.torsmar@tff.m.se