I vårt Boxen-nätverk finns KFX, ett rekryterings- och bemanningsbolag med en lång erfarenhet från HR-branschen. Nu stärker vi vårt samarbete ytterligare och KFX blir officiell HR-partner till TFF.


KFX

Med samarbetet kan KFX hjälpa både Trelleborgs FF och dess partners att utvecklas genom rekrytering och bemanning av personal till områden som bland annat inom kundtjänst, administration och ekonomi.

-Samarbetet är ett sätt att skapa ett långsiktigt partnerskap och vi är väldigt stolta över att få bli officiell HR-partner till Trelleborgs FF. Vi vill dels hjälpa människor runt omkring TFF – spelare och deras närmaste men också inom nätverket, säger Peter Ericson, VD och grundare av KFX HR-partner.

- Vi är glada över att presentera KFX som officiell HR-partner till Trelleborgs FF. För oss är det viktigt att ha en HR-partner med lång och bred erfarenhet som kan matcha de olika behov vi har inom föreningen, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Från att ha startat som Kontorsfixarna har KFX nu växt till att finnas på sex orter i Sverige, från norr till söder, och till att innefatta fem affärsområden; bemanning, rekrytering, outsourcing, management och karriärvägledning. Det handlar framförallt om traditionella administrativa tjänster.

- Vår framgång ligger till stor del i att vi har ett stort fokus på att utveckla långsiktiga samarbeten och relationer med våra kunder. Vi vill också vara branschens bästa arbetsgivare. Våra medarbetare representerar oss varje dag och är våra ambassadörer. Vi brukar också säga att ”dagens personal är framtidens kunder”. Vi växer av att hjälpa andra, säger Peter.

Peter har ett stort TFF-hjärta och lyfter särskilt fram samhällsengagemanget En Kraft i Samhället men också i hur klubben arbetar med jämställdhetsfrågan och med att skapa lika förutsättningar för herrar- och damer.

- Trelleborgs FF:s arbete med En Kraft i Samhället, jättefin ungdomsverksamhet och satsningen på damverksamheten passar med det mänskliga perspektivet för en HR-partner. Och i nätverket förenar man ett sunt föreningsliv med affärsnytta. Det är väldigt viktigt, avslutar Peter.


Fler partnerpresentationer

Partnerpresentation Exakta