Craft

CRAFT

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med lag och elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa tränings- och matchkläder – för såväl världsmästare som vardagshjältar.

Besök hemsida


4423243

DANIR AB

Danir AB är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. Danir (bildat 1986) har som affärsidé att äga och utveckla bolag och samtidigt bidra till ett bättre samhälle. Detta görs genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Danirs ägarintressen består dels av kärninnehav som aktiva ägare och dels av portföljbolag där Danir huvudsakligen bidrar med riskkapital. Bland kärninnehav finns bland annat Sigma koncernen med sex olika affärsområden och över 3 200 anställda. Utöver detta Danir engagerade i ett antal projekt som på olika sätt syftar till att skapa en positiv samhällsutveckling. Engagemanget finns både på hemmaplan i Sverige och i andra delar av världen.

Besök hemsida


4423243

TRELLEBORG AB

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Har funnits sedan 1905.

Besök hemsida


4423243

MELLBY GÅRD

Mellby Gård är ett familjeägt, långsiktigt konglomerat med en entreprenörssjäl. Vi investerar i verksamheter med tydlig tillväxtpotential, i Sverige och internationellt, och i ett spann av branscher: från tillverkningsindustrin och detaljhandeln till utbildningssektorn. 

Vi ser det goda i arbetet som många idrottsföreningar gör för att främja människors hälsa och känsla av samhörighet. Vi stödjer därför en rad idrottsföreningar, där vårt största engagemang är vårt huvudsponsorskap av Trelleborgs FF, en tradition sedan snart 30 år tillbaka.

Besök hemsida


4423243

NOCNOC

NocNoc är en kommunikationsbyrå på Gustav Adolfs torg i Malmö. Idag är vi 10 personer med olika bakgrund och specialistområden. Allt från strategi, idé, koncept och design, till projektledning, affärsutveckling, användarupplevelser och sociala medier.

Vi skiljer inte på digitalt och traditionellt. Med bakgrund inom traditionellt varumärkesbyggande och stor digital kompetens, hjälper vi dig att förstå hur kommunikation och teknik hänger ihop.

Byrån startades 2013 av Peter Nilsson och Dan Olofsson.

Besök hemsida


4423243

TRELLEBORGS HAMN AB

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn och hanterar en stor del av svensk export och import. Från Trelleborgs Hamn utgår färjeförbindelser till och från kontinenten, till Swinoujscie, Sassnitz, Rostock, Travemünde och Klaipeda, dygnet runt, året om. År 2019 passerade 11,9 miljoner ton gods och cirka 1,2 miljoner enheter samt 1,8 miljoner passagerare i hamnen.

I hamnen finns flera verksamheter. Den största är färjehanteringen där vi lossar och lastar fartygen till våra rederikunder. Vi har även ett Logistikcenter, intermodal terminal samt förvaltning och uthyrning av fastigheter och mark för lagerhållning och uppställning.

Trelleborgs Hamn har 135 medarbetare och har som uttalat mål att vara Östersjöns klimatsmartaste och effektivaste hamn.

Besök hemsida


4423243

MAQS

MAQS är en affärsjuridisk advokatbyrå som levererar högkvalitativ rådgivning, och bygger partnerskap med våra kunder. Enkelhet, tillgänglighet, affärsnytta är i fokus tillsammans med nyfikenhet och snabbrörlighet, och vårt mål är att vara bäst på att hitta lösningar som främjar våra kunders affärer – idag och i framtiden. Vi är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med 190 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö

Besök hemsida


4423243

MVB

MVB grundades på 60-talet och är i dag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare, men även genom att kombinera lokal närhet till kunden, en platt entreprenörsdriven organisation och den finansiella styrka som vår koncern ger.

VÅRA VERKSAMHETSOMRÅDEN ÄR:
Byggentreprenader
Anläggning
Byggservice
Projektutveckling

Många av våra byggprojekt genomförs i samverkan. Läs mer om vår verksamhet. MVB är ett inkluderande, jämställt företag med en familjär företagskultur där varje medarbetare ges möjlighet till karriär och personlig utveckling. Våra ca 500 medarbetare återfinns i våra tre MVB-regioner med totalt nio kontor.

Besök hemsida

AKEA

AKEA AB – Två sidor Ett företag

Kabel

Akeas kabelverksamhet utför alla typer av uppdrag till alla typer av ledningsägare genom såväl total-som del åtaganden och inom områden som tex e, fiber, Cu (koppar) och koaxialkabel samt även fjärrvärme, gas och fjärrkyla.​

Akea utför kompletta arbeten inom projektering, tillstånd, trafikanordnings- och skarvningsarbeten.

Till alla projekt överlämnas dokumentation, relationshandlingar och kvalitetsdokument med egenkontroll.

Anläggning

Med den gedigna erfarenhet som finns inom Akea och bolagets leverantörsrelationer kan Akea utföra följande anläggningsarbeten. Traditionella anläggningsarbeten och mindre vägbyggnationer.

  • Betong- och vägarbeten för mast- och tornbyggnationer i samband med nyetablering av 3G-master etc​
  • Markentreprenader och ramavtalsentreprenader​
  • Biogasanläggningar​
  • Fjärrvärme och fjärrkyla
  • Järnvägsarbeten​
  • Jourtjänst 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, tel: 076-812 28 00​

Vi på Akea AB tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling.

Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.

Besök hemsida


Intersport

INTERSPORT

Vi vill möjliggöra en aktiv och mer hållbar livsstil genom att skapa förutsättningar och uppmuntra så många som möjligt att röra på sig så mycket som möjligt.

Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, padel, fotboll, fitness.

Vi säljer även profilkläder till klubbar och företag, där förädling & tryck är en naturlig del. Intersport strävar efter att vara ett transparent företag som tar ansvar för hur vår verksamhet påverkar människa och miljö i hela värdekedjan. Hållbarhetsperspektivet ska genomsyra hela vår verksamhet och finnas i medvetandet hos alla våra medarbetare. Genom kunskap och engagemang ska vi fokusera på det som verkligen gör skillnad. 

Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har idrottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Vår butik ligger i Valengallerian i Trelleborg.

Välkommen in till oss, önskar vännerna på INTERSPORT!

Besök hemsida