4423243

DANIR AB

Danir AB är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. Danir (bildat 1986) har som affärsidé att äga och utveckla bolag och samtidigt bidra till ett bättre samhälle. Detta görs genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Danirs ägarintressen består dels av kärninnehav som aktiva ägare och dels av portföljbolag där Danir huvudsakligen bidrar med riskkapital. Bland kärninnehav finns bland annat Sigma koncernen med sex olika affärsområden och över 3 200 anställda. Utöver detta Danir engagerade i ett antal projekt som på olika sätt syftar till att skapa en positiv samhällsutveckling. Engagemanget finns både på hemmaplan i Sverige och i andra delar av världen.

Kontaktperson: Christine Andersson

Besök hemsida


4423243

TRELLEBORG AB

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Har funnits sedan 1905.

Kontaktperson: Sofie Travesset

Besök hemsida


4423243

MELLBY GÅRD

Mellby Gård är ett familjeägt, långsiktigt konglomerat med en entreprenörssjäl. Vi investerar i verksamheter med tydlig tillväxtpotential, i Sverige och internationellt, och i ett spann av branscher: från tillverkningsindustrin och detaljhandeln till utbildningssektorn. 

Vi ser det goda i arbetet som många idrottsföreningar gör för att främja människors hälsa och känsla av samhörighet. Vi stödjer därför en rad idrottsföreningar, där vårt största engagemang är vårt huvudsponsorskap av Trelleborgs FF, en tradition sedan snart 30 år tillbaka.

Kontaktperson: Susanne Canerstam

Besök hemsida


4423243

KFX HR-partner

KFX HR-partner – bäst på mänskliga resurser Genuint engagemang och lång erfarenhet gör KFX till en av landets mest säkra leverantörer av bemanning, rekrytering, entreprenad och interimslösningar. Väl beprövade arbetsmetoder som ger högsta träffsäkerhet vid både nyanställningar och bemanning gör att kunderna trivs med oss. Vårt fokus är alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, personal och samarbetspartners. Det kräver att vi är lyhörda och ständigt anpassar oss, att vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på våra kunder. Stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ord är våra värdeord och deras innebörd ska genomsyra hela vår verksamhet.

Vi är en stolt sponsor till Trelleborgs FF och deras samhällsengagemang för att vi ser vikten ett gemensamt socialt ansvar där vi vet att idrottsföreningarna spelar en viktig roll.

Kontaktperson: Peter Ericson

Besök hemsida


4423243

NOCNOC

NocNoc är en kommunikationsbyrå på Gustav Adolfs torg i Malmö. Idag är vi 10 personer med olika bakgrund och specialistområden. Allt från strategi, idé, koncept och design, till projektledning, affärsutveckling, användarupplevelser och sociala medier.

Vi skiljer inte på digitalt och traditionellt. Med bakgrund inom traditionellt varumärkesbyggande och stor digital kompetens, hjälper vi dig att förstå hur kommunikation och teknik hänger ihop.

Byrån startades 2013 av Peter Nilsson och Dan Olofsson.

Kontaktperson: Peter Nilsson

Besök hemsida


4423243

Exakta Group AB

Exakta med sina 260 medarbetare och en omsättning om ca 500 Mkr är en grafisk koncern med huvudkontor i Malmö. Utöver rena tryckeritjänster såsom offset- digital- och storformatstryck erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov. Allt från beslutsstöd (BI) inför kommande marknadsaktiviteter till beställningsportaler, lagerhållning och distribution. Behöver ni hjälp med form och layout så hjälper vår produktionsbyrå er.

Vi kallar det Print and Beyond!

Kontaktperson: Patrick Andersson

Besök hemsida


4423243

Trelleborgs Hamn AB

Trelleborgs Hamn AB är Skandinaviens största RoRo- och färjehamn bedriver hamn- och terminalverksamhet. Åtta RoRo-lägen med olika rampsystem och spåranslutningar ger förutsättning för en effektiv och rationell hantering. Bolaget äger sedan 2005 hamnanläggningen med tillhörande fastigheter. Detta innebär att bolaget förutom löpande drift och underhåll också ansvarar för investeringar i hamnen. Från Trelleborgs hamn utgår färjeförbindelser till och från kontinenten, till Swinoujscie, Sassnitz, Rostock och till Travemünde. I övrigt hanteras spannmål, gödning och olja i hamnen. Trelleborgs Hamn utgör idag en intermodal ”hub” i trafiken mellan Skandinavien och kontinentaleuropa.

Kontaktperson: Ulf Sonesson

Besök hemsida


4423243

Erlandsson Bygg

Erlandsson Bolagen AB är en expansiv företagskoncern. Företaget startades 1950 av K-E Erlandsson och ägs fortfarande av familjen Erlandsson. Erlandsson Bolagen AB äger i sin tur Erlandsson Bygg i Syd, Väst, Öst, Mitt, Dalarna, Örebro och Stockholm. Totalt ca 1000 medarbetare och med en omsättning på runt 6,5 miljarder kr. Erlandsson Bygg värdesätter en tydlig lokal förankring och har i sina regioner för närvarande 27 kontor. Varje region drivs som ett eget aktiebolag med en lokal VD. Detta för att skapa en närhet och förståelse för den lokala marknaden.

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresunds området inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag över 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på 700 Mkr och en historisk tillväxt om ca 100 Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi är ett värderingsstyrt företag och jobbar mycket med relationer. Det visar sig bland annat i hur vi samarbetar med och sponsrar olika idrottsklubbar. Erlandson Bygg är en stolt sponsor och samarbetspartner till Trelleborgs FF.

Kontaktperson: Mikael Skanby

Besök hemsida


4423243

MAQS

MAQS är en affärsjuridisk advokatbyrå som levererar högkvalitativ rådgivning, och bygger partnerskap med våra kunder. Enkelhet, tillgänglighet, affärsnytta är i fokus tillsammans med nyfikenhet och snabbrörlighet, och vårt mål är att vara bäst på att hitta lösningar som främjar våra kunders affärer – idag och i framtiden. Vi är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med 190 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö

Kontaktperson: Johan Schubert

Besök hemsida


4423243

Volkswagen Trelleborg

Vi säljer nya Volkswagen personbilar och nya Volkswagen Transportbilar. Anläggningen är en fullserviceanläggning vilket innebär att vi utför service och reparationer på VW personbilar och Transportbilar samt Audi, Skoda, Seat. Vi har även plåtverkstad. Reservdelar samt Europcar biluthyrning. och allt detta under samma tak. Vi har även Trelleborgs största utbud av begagnade bilar. Vi ingår i Din bil gruppen som ägs av Porsche holding i Saltzburg.

Varmt välkomna till oss på Volkswagen Trelleborg.

Besök hemsida


AKEA

AKEA AB – Två sidor Ett företag

Kabel

Akeas kabelverksamhet utför alla typer av uppdrag till alla typer av ledningsägare genom såväl total-som del åtaganden och inom områden som tex e, fiber, Cu (koppar) och koaxialkabel samt även fjärrvärme, gas och fjärrkyla.​

Akea utför kompletta arbeten inom projektering, tillstånd, trafikanordnings- och skarvningsarbeten.

Till alla projekt överlämnas dokumentation, relationshandlingar och kvalitetsdokument med egenkontroll.

Anläggning

Med den gedigna erfarenhet som finns inom Akea och bolagets leverantörsrelationer kan Akea utföra följande anläggningsarbeten. Traditionella anläggningsarbeten och mindre vägbyggnationer.

  • Betong- och vägarbeten för mast- och tornbyggnationer i samband med nyetablering av 3G-master etc​
  • Markentreprenader och ramavtalsentreprenader​
  • Biogasanläggningar​
  • Fjärrvärme och fjärrkyla
  • Järnvägsarbeten​
  • Jourtjänst 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, tel: 076-812 28 00​

Vi på Akea AB tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling.

Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.

Besök hemsida