Vem kan ansöka om ackreditering?

Yrkesverksamma journalister och fotografer med giltig presslegitimation eller har medlemskap i sportjournalistklubb är välkomna att ansöka om ackreditering. Ackrediteringsansökan skickas av varje mediehus/redaktion till den aktuella hemmaklubben senast tre dagar före match, gärna tidigare om möjligt. Samtliga som söker ackreditering ska namnges i ansökan.

Vilka får plats?

Utöver rättighetsinnehavarna prioriteras medier i enlighet med det protokoll som har tagits fram av klubbarna inom Svensk Elitfotboll. På grund av detta riskerar tyvärr inte alla journalister och fotografer som önskar att få tillstånd.

Ansökan

Ansökan om ackreditering görs till emanuel.ragnar@tff.m.se senast tre dagar före match, gärna tidigare om möjligt. Ange uppdragsgivare, namn och kontaktinformation. Observera att vi inte kommer kunna lämna ackreditering på plats på matchdagen utan ackreditering måste alltid ha föranmälts.

Fasta platser och avbokning

De media som tänker bevaka majoriteten av matcherna kan tilldelas fasta platser. Dessa är inte personliga utan fördelas fritt inom redaktionen. Fasta platser gäller för samtliga Superettan-matcher på Vångavallen.

Ansökan om fasta platser görs genom att du mailar emanuel.ragnar@tff.m.se Om du inte tänker utnyttja din fasta plats ber vi dig att avboka den senast 3 dagar innan match.

Sen ansökan

I journalistyrket är det ofta snabba ryck som gäller och det är inte alltid möjligt att planera i förväg. Vi gör alltid vårt bästa för att ordna ackreditering även för den som inte kan att ansöka i tid – utan att kunna lämna några garantier. Det kommer dock inte vara möjligt att lämna ackreditering på plats på matchdagen utan ackreditering måste alltid ha föranmälts.