För att besöka våra Superettanmatcher på Vångavallen i egenskap av journalist eller fotograf, behöver du ansöka om ackreditering. För att ansöka om ackreditering krävs att du är yrkesverksam journalist/fotograf med giltig presslegitimation (se utfärdare nedan) eller har medlemskap i sportjournalistklubb.

-SJF (Svenska Journalistförbundet), AIPS (Internationella Sportjournalistförbundet), PFK (Pressfotografernas Klubb), BLF (Bildleverantörernas Förening), SFF (Svenska Fotografers Förbund). Utöver dessa kan Trelleborgs FF tillåta ackreditering efter en individuell prövning.

Ansökan om ackreditering görs till info@tff.m.se senast klockan 12 sista vardagen före matchdag, ange uppdragsgivare, namn och kontaktinformation. Observera att vi inte kommer kunna lämna ackreditering på plats på matchdagen utan ackreditering måste alltid ha föranmälts.

Vi ber er ta hänsyn till att pressläktaren är en arbetsplats och därför tillåter vi inte ackrediteringar till familjemedlemmar, barn m.m. Vill ni ha ytterligare plats så erbjuder vi media att köpa vanliga sittplatser mot faktura.

Antalet platser

Trelleborgs FF ger ackreditering i enlighet med SEF och SvFF:s riktlinjer vilket innebär två platser för skrivande journalister per mediaföretag. Utöver dessa två platser så ackrediteras fotografer separat. Vid behov av utökad bevakning finns det möjlighet till extra tilldelning vid en enskild match.

Fasta platser och avbokning

De media som tänker bevaka majoriteten av matcherna kan tilldelas fasta platser. Dessa är inte personliga utan fördelas fritt inom redaktionen. Fasta platser gäller för samtliga allsvenska matcher på Vångavallen.

Ansökan om fasta platser görs genom att du mailar info@tff.m.se Om du inte tänker utnyttja din fasta plats ber vi dig att avboka den senast 3 dagar innan match på info@tff.m.se.

Sen ansökan

I journalistyrket är det ofta snabba ryck som gäller och det är inte alltid möjligt att planera i förväg. Vi gör alltid vårt bästa för att ordna ackreditering även för den som inte kan att ansöka i tid – utan att kunna lämna några garantier. Det kommer dock inte vara möjligt att lämna ackreditering på plats på matchdagen utan ackreditering måste alltid ha föranmälts.